Simskorpi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

SMF - Just Installed!

Kirjoittaja Aihe: Mitä simeillesi kuuluu?  (Luettu 560 kertaa)

simskatti

 • Full Member
 • ***
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 164
Mitä simeillesi kuuluu?
« : Marraskuu 02, 2020, 06:24:01 ip »

Ja mitä olet ajatellut heidän päänsä menoksi?

Mäkis Mikan jälkeläis ten kanssa lopetin pelin aika lyhyeen, en jaksanutk aan pelata kaikkia vuorotell en enkä halunnut jättää osaa ajelehtim aan. Miina Maagisen, eli sen noitani, pelasin kuoliaaks i ja jatkoinki n hänen tyttärell ään peliä vielä, mutta lopulta kyllästyi n noitailuu n.

Uusimmass a tallennuk sessani olen pelannut niin, ettei sisaruksi sta tarvitse valita kenellä jatkaa kun tekee vain yhden per sukupolvi . Paitsi kun tuli kaksoset. Nyt olisi nuoret aikuiset Ronja ja Milja, yhtä rakkaita simsukakkeleita molemmat. En haluaisi valita, mutta päädyin siihen että Milja pyytää Alfonsoa muuttamaa n hänet vampyyrik si kunhan ehdin taas pelata. Saavat sitten elää onnellisi na yhdessä ikuisesti kun jatkan peliä Ronjalla :D
Kirjattu

Simahtanut

 • Jr. Member
 • **
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 57
Vs: Mitä simeillesi kuuluu?
« Vastaus #1 : Marraskuu 02, 2020, 07:01:20 ip »

TS 4 on nii-i-i-i-iin mukava peli että väliin ihan iljettää. Simin luonteest a lähes riippumat ta niillä on "aina" samanlais ta pelata.
Tämän välttääks eni latasin taas peliin sisaret Pippa ja Jutta Paskiaise n. Tytöt ovat tällä haavaa vasta aloittele massa uudelleen
ympäristö aktivismi a Sulanissa opiskeltu aan sitä ennen pitkään magiaa, yleistä ynseilyä ja pesäpallo mailan käyttöä Briteches terissä.
Sulani ei tule olemaan enää entisensä Pipan ja Jutan jälkeen, uskoisin.

Neitoset aloittiva t peukaloim alla kalenteri in kokonaise n viikon edestä "Nutikoi Naapurisi" [Whip your Neighbour] teemapäiv iä.
Edellyttä en että heillä on hauskaa, he luultavas ti jatkavat samaa tahtia, mutta toisella teemalla. "Piekse paparazzi pahaan jamaan",
"Ilahduta vanhusta ilmaisell a eutanasia lla" ja "Miksi kantaa kaunaa kun voi kostaakin?" ovat kolme kärjessä toimintap äivien sarjaan.

Pipalla ja Jutalla on erinäisiä etuja. Julkimoin a heidät tunnetaan ja heitä syystäkin pelätään. Maineensa on kiirinyt pelin poikki ja takaisin.
He ovat kuvan kauniita - on pilakuvia kin, tiedän, mutta en tarkoita tällä kertaa niitä - ja vain arvoituks elliset velhottar en kykynsä
vetävät vertoja heidän huolella harjoitel luille pistopuhe illeen. Vahvatkin vapisevat heidän pirullise t hymynsä nähdessää n eikä heitä
toistaise ksi ole voitettu tappeluis sa niin kauan vain malttavat toimia yhteistuu min.

On urbaani huhu, etteivät sivustaka tsojat voi muka vaikuttaa tappelun lopputulo kseen. Pippa ja Jutta ovat eläviä esimerkke jä siitä,
ettei tuo juttu pidä paikkaans a sen enempää yliopisto n asuntolas sa, kapakassa kuin kadullaka an. Pieni annos hyytävää kauhua
juuri oikeaan aikaan, rivakka mälli vastapuol en päähän pesismail alla tai jokin aivan leikkisäl tä vaikuttav a uhkaus maailmanl opusta
ennen yhteenott oa voivat muuttaa asioita yllättävä nkin paljon. Sisaruksi a syytetään monesta asiasta, muttei rehellise stä pelistä.

PS. Kiitos avauksest a!
Kirjattu

Nekku

 • Full Member
 • ***
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 136
Vs: Mitä simeillesi kuuluu?
« Vastaus #2 : Marraskuu 02, 2020, 08:33:23 ip »

Mukavia kuulumisi a teillä! En muista olenko kertonut, mutta teinini joka asui yksin San Myshonass a muutti tätinsä luo kasvaessa an nuoreksi aikuiseks i. Tädillä on... kaksi koiraa? :D En ole nelosta avannut pitkään aikaan... Pitää avata kun mahdollis ta ja katsoa miltä peli maistuu jälleen ja miten uudet päivityks et ovat vaikuttan eet. :)
Kirjattu
I fell in love, I fell in love
I gave my heart to el diablo, el diablo
I gave it up, I gave it up
Because he tells me I'm his angel, I'm his angel

Elena tsagrinou - El diablo - Esc 2021 Cyprus💕

Simahtanut

 • Jr. Member
 • **
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 57
Vs: Mitä simeillesi kuuluu?
« Vastaus #3 : Marraskuu 29, 2020, 11:19:57 ap »

Sarjassa "tuoreimma t töppäilyn i Sims 4-pelissä" touhusin viime yönä seuraavaa:

Perustin uuden talouden Sulaniin, renoveera sin Päällikön buduaarin niille jokseenki n 'kaikilla mukavuuks illa' ja autoin ne sinne höpöttämä än.
Ryhmä koostuu kolmesta tyttelist ä (modini sopivat paremmin neitosten muokkaami seen, kuin ukkeleide n. Kumma juttu...) ja ovat erinomais en hyvää pataa keskenään - ainakin toistaise ksi.

Motiivini oli (ihan pikkuisen vain, turha tarkkuus ei hyödytä pelissä jota kokonaine n pöljien tiimi edelleen sabotoi harvase kuukausi joltain osin) selvittää mistä uudessa Lumisten vuorten mukana tulleessa elintapa-tuntemus-touhussa on oikein kysymys. Kun eräiden itämaiste n kirjoitus merkkien tulkinnan mukaan 3 naista edustaa jotain melko kamalaa, niin arvelin jotain lustinpit oa seuraavan - ja seurasiki n. En väsytä mahdollis ia lukijoita selostama lla miten systeemi toimi, koska arvelen selostuks en muodostuv an pelin toistaise ksi melko vaatimatt omia toimintoj a tylsemmäk si. Lyhyesti: toimii, vaan ei enimmäkse en mitenkään häikäise.

Mielenkii ntoisempa a kukaties seuraa jatkossa, kun asensin neitojen seuralais eksi kissan nimeltä Konfutse. Otus on ensinnäki n 100%-kuolematon okkultti henkiolen to ja muodonvai htaja, joka halutessa an vaeltaa näkyvän ja näkymättö män maailman välillä. Pelin typerän toteutuks en takia käytin paria modia (MCCC, AOM selectabl e_pets_mo d yms.), mutta ulkonaise sti katti muistutta a edelleen - useimmite n - kissaa. Se johtaa taloutta taikavoim in ja muokkaa muita asukkeja jokseenki n mielensä mukaan. Se mm:
- teki kaikista kissafane ja
- muokkasi porukan mieltymyk siä pitääksen alamaisen sa paikalla ja käskettäv issä. Miksi niiden muka pitäisi päästä laskettel emaan jonnekin pöhköön paikkaan tai juosta kapakoiss a? PYH!
- paransi ruokavali oita (lihavampi en simien syleissä lienee keskimäär in mukavampi loikoilla kuin laihempie n)
- levitti omaa elintapaa nsa kuten peli neuvoi (ja on nyt helkutin tyytyväin en suorituks eensa)
- poisti omat järjettöm ät pakkomiel teensä ja erinäiste n talouskap istusten pelkonsa
- seurasi sohvalta miten sakki suoriutui niille tomppelei lle annetuist a yksinkert aisista tehtävist ä ja palkitsi parhaat yritykset antamalla erilaisia itseensä kohdistuv ia satunnais ia rapsutus- ja halaamiso ikeuksia. Keppiä ei ole tarvinnut käyttää, mutta rangaistu kset on kyllä mietitty valmiiksi siltä varalta että niitä tarvitaan . Kissan kunnioitu s on viisauden alku...

Kerron lisää siinä tapaukses sa ettei Konfutse selviydy vierailij oista (joista se ei pidä) tai kykene pitämään porukkaa ruodussa. (Kuten useimmat lemmikit mainiosti tietävät, on tätä nykyä vaikea saada hyvää palvelusv äkeä talouteen) Arvelen kuitenkin että otukselle koittivat nyt ihan kissanpäi vät.
Kirjattu

Yavannah

 • Full Member
 • ***
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 234
Vs: Mitä simeillesi kuuluu?
« Vastaus #4 : Marraskuu 29, 2020, 11:32:42 ip »

Mä olen vain nyt pelaillut nelosta, tosin tällä kertaa vain sulanissa, missä mulla on Castaway Storyn innoittam ana tehty ko pelin hahmoja neloseen. Yhtä pösilöitä ovat kuin ko, pelissäki n. En ole mitenkään erityistä stooria tuolla pelannut, vaan olen välillä antanut noiden haaksirik koisten aivottomi en simieni touhuta itsekseen .
Melkoisen hyvin on mennyt, eivätkä nuo toistaise ksi *koputtaa puuta* ole onnistune et tapattama an itseään. Jessica tosin yritti, sillä ei ehtinyt ajoissa sisälle hökkeliin ja sai melkoisen salamanis kun. Oli sen jäljiltä enemmän tai vähemmän kärähtäne en näköinen, joten passitin hänet suihkuun.
Enimmäkse en simit on narisseet puskavess asta ja siitä miten se on jo yhden käyttöker ran jälkeen yököttävä . Sori vaan hienohelm aiset simini, mutta saarella ei ole parempaa tarjolla, joten jos ette halua laskea pöksyihin ne, niin käytätte sitten ällöä puskaa. Jos en väärin kattonu niin yhdessä välissä pari simiä ilmeisest i laski housuihin sa kun ei ehtinyt ajoissa hoitamaan asiaa pusikkoon .
Ja sitä sitten noloiltii n jokin aikaa. Lisäksi noilla on kova hinku mennä uimaa, etenkin ukkosen aikaa. Itsetuhoi sia kenties?
Ai niin ja yksi simeistä on omaa kömpelö ominaisuu den, on yrittänyt useampaan otteeseen kärventää itsensä nuotiota sytyttäes sä. Tosin niin on pari muutakin tuosta tiimistä, vaikka heillä ei tuota kömpelö ominaisuu tta olekaan. Liekö sitten pelin sisään rakennett u ominaisuu s ihan vain pelaajien riemuksi.
Niin ja vielä se että löysin tontti traitteih in Castaway ominaisuu den joten yksi tuon ko. saaren ominaisuu ksista on haaksirik ko ja se toimii hyvin. Simit tosin nirisee ja narisee tämän tästä kun ei muista et miten joutui saarelle ja ovat pökkyräss ä jne. No onneksi nuo ei vaikuta toimintaa mitenkään . Yhtä paljon säheltävä t kuin ilmankin tuota ominaisuu tta. :D

Toki otin pelistä taas läjän kuvia ja nyt niitä on taas tuolla kuvaketju ssa teidän ihastelta vananne. :)
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 29, 2020, 11:35:06 ip kirjoittanut Yavannah »
Kirjattu

Yavannah

 • Full Member
 • ***
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 234
Vs: Mitä simeillesi kuuluu?
« Vastaus #5 : Joulukuu 17, 2020, 04:16:49 ip »

Mä en ole tuon uusimman lisärin hankinnan jälkeen päivittän yt peliä. Odotan vieläkin, että saavat korjattua tuon iho-ongelman. Sen sijaan olen pitkästä, pitkästä aikaa pelannut The Strain perheellä ni ja tosiaan aloitin alusta koko homman, joten edelliset perheenjä senet ovat poissa.
Siis Cocon ja Eldritchi n lapsen. Mutta ei huolta, he saavat ainakin yhden uuden lapsen. Ai niin nykyisin tämä minun The Strain perhe menee niin, että Thomasin lisäksi siihen kuuluu myös Dutch, Fet ja Quinlan.
Toki olen häslännyt näillä taas joten Coco ja Eldritch ovat yhdessä ja tämän lisäksi myös Fet ja Dutch ovat yhdessä. Ei, en hitossa laita Quinlania ja Thomasia yhteen, siitä ei tule mitään sillä he ovat toistensa vihollisi a.
Itseasias sa, Thomas on huonoissa väleissä (vihamies) kaikkien kanssa.

Mutta tässä joitain kuvia...


- Voi luoja, Thomas, käy lääkärill ä, nuo tuhnusi ovat kamalia. Ja tee meille palvelus äläkä enää ikinä syö valkosipu lia, kun kerran tiedät, että se saa sinut piereskel emään noin pahasti!, Eldritch huudahti ja pakeni nenäänsä pidellen ulos huoneesta .


Quinlan (juu, päivitin hänen ulkonäköä än hieman)

Juu tein tämän kohtaukse n sarjasta, koska jotenkin pidin siitä ja lisäksi Bon Jovin You Give Love A Bad Name, tuli tuosta mieleeni. :D
Plus että Eldritch pääsi viimeinki n kostamaan Eichorsti lle, joka tosiaan on kaksinaam ainen p*skiainen.

Eldritch ja hänen pieni tyttärens ä Elisabeth . :) (juu ei oo sarjassa, vain mun pelissä, koska mä halusin niin :D)


Romanttin en kuva Cocosta ja Eldritchi stä. :) Mun toinen lemppari pari, Barbaran ja Strickler in jälkeen.. .. Ja joo noilla on jotain yhteistä keskenään, nimittäin miesnäytt elijä. :)
Kirjattu

Simahtanut

 • Jr. Member
 • **
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 57
Vs: Mitä simeillesi kuuluu?
« Vastaus #6 : Joulukuu 19, 2020, 03:31:37 ip »

Kommentti: Aplodit Yavan upealle esityksel le edellä. En voi olla näkemättä mielessän i esimerkik si Jonathan Hyden kieltämät tä komeita ilmeikkäi tä kasvoja ja muistamat ta hänen mieleenpa inuvia töitään elokuviss a.
Minun tapani lähestyä Sims-peliä on olettaaks eni joltakin osin saman tapainen, mutta näkökulma ja "suunta" toinen.

Alustus: Miten toimisi jonkin historial lisen henkilön inkarnaat io TS 4:ssä? Asiaa harkittua ni ja pieneltä osin pelissä kokeiltun a arvelen sen toimivan joissakin puitteiss a melko hyvin. Vain pelaajan oma mielikuvi tus ja pelin yleinen visualiso inti animaatio ineen asettaa rajoja, joita kuitenkin voi kukaties ohittaa tai kylmän rauhallis esti jättää huomiotta .

Esimerkke jä: 1) Loin peliin Laura Maddalena Lombardin in aluksi radiosta kuulemani esitelmän ja sittemmin netistä opiskelem ani perusteel la. //https://en.wikipedia.org/wiki/Maddalena_Laura_Sirmen
Poikkeama t historial lisista totuuksis ta ovat toki minun pelissäni ilmeiset. Aikajänte eni on "TS 4 nykyhetki", enkä koskaan rakentanu t musiikill ista luostarik oulua tai pakottanu t nuorta simiä soittamaa n tuhansia muinaisia harjoituk sia. (Syyt ymmärtää luullakse ni sekä TS 4:ssä rakentami seen erikoistu nut että myös musiikkii n suuntautu nut pelaaja) Minun Maddalena ni on nykyaikai nen nuori "vapaa" nainen ja toimii vailla keskiaika isten kammottav an ahtaiden normien ja tapojen asettamia rajoituks ia.
2) Tutkin maantiede ttä vahvistaa kseni joitakin jo edeltä arvaamian i faktoja vuorista ja alpinismi n historias ta. Selvitin japanilai sten nimien taustoja ja alkuun päästyäni myös joitakin kiinalais ia ja etenkin tiibetilä isiä kenties nykyihmis ten vähemmän tuntemia kultturil lisia seikkoja. Kiinan valtiolli nen politiikk a Tiibetiss ä ja sikäläine n kansannou su ja toisaalta moni aikoja sitten lukemani kuvitteel linen luostarie lämän kuvaus vakuutti minut siitä, että kannatti kehittää peliin joku hieman tavanomai sta räväkämpi uskonnoll inen(?) magian ja budolajie n harrastaj a. Siispä kyhäsin täysin kuvitteel lisen hahmon nimeltä Masami Nukemura. Etten sortuisi kokonaan TS 4:lle tyypillis een tylsämiel isyyteen ja eteerisee n onneen, annoin ihan hyvää hyvyyttän i Masamille joitakin omasta mielestän i aika hurjia piirteitä . Se on ensinnäki n verenhimo inen ja periksi antamaton luonne. Minulla on ollut jo joitakin aika jänniä kokemuksi a Masamin edesottam uksista ihan normaalei ssa pelitilan teissa, mutta myös syviä masennuks en hetkiä todetessa ni miten peli latistaa persoonal lisuuden ja saa jopa riidanhal uisen Masamin pälpättäm ään loputtomi a latteuksi a jopa kahdentoi sta NPC-simin kanssa kerrallaa n. Se on kyllä vihainen kuin ampiainen, muttei ole ainakaan toistaise ksi tappanut ketään. Kykyä ja keinoja ei siltä pitäisi puuttua. (Masami on semmoinen Ronskilan Hilkan kokoinen jykevä nuori nainen, jonka ulkonaise sti voisi kuvitella pärjäävän tatamilla ja sisäisest i ihan toista luokkaa kuin joku tavan tallustaj a). Saas nähdä onnistuuk o se keräämään seuraajia omaan budoonsa tuonne Komorebin lumisille rinteille .

Loppukeve nnykset: (Englantil aisten alpinisti en käsitys onnesta:) Onni on kuiva pieru.
(Masami Nukemuran käsitys onnesta:) Onni on linnunpas ka joka lentää ohi.
Edelliste n selitykse nä kehtaan muistutta a, ettei vaatteide n vaihtamin en tai peseytymi nen tule välttämät tä kysymykse en jyrkällä kalliosei nämällä riippuval la kiipeilij ällä, jonka henki on hetkittäi n vain yhden hyvän tahi huonon otteen varassa. Aina on olemassa vaihtoeht oja, mutta niiden seuraukse t voivat olla melko kamalia.
Ja viimeisen ä - muttei vähäisimp änä - Laura Lombardin in motto, jonka oletan kantautuv an hänen rankoilta opiskeluv uosiltaan : "Olen yhtä näkymätön kuin musiikki." (Hänen onnistui kuitenkin löytää ulos opinahjon sa ankeudest a. Ehkä hänen otteensa oli oikea?)
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 19, 2020, 04:11:56 ip kirjoittanut Simahtanut »
Kirjattu

Yavannah

 • Full Member
 • ***
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 234
Vs: Mitä simeillesi kuuluu?
« Vastaus #7 : Joulukuu 19, 2020, 03:58:40 ip »

Well, Mr Hyde tuntuu olevan erittäin hyvin säilynyt yli seittenky mppiseksi . :D Ja juu, samaa mieltä olen, että on komea... Hmm mulla on näköjään joku juttu pitkiin komeisiin, hieman kypsempii n herroihin . XD Mun aviopuoli sko (ei kylläkään ole hoikka) on myös pitkä ja mua parisen vuotta vanhempi. :D
Mutta joo, mä myös kunnioita n hänen yksityise lämää ja vaikka seuraanki n hänen instaansa ja facea, en häiritse häntä. En ole edes vieläkään saanut (juu mulla on ongelmia itseni kanssa) sanottua hänelle mitään. Lähinnä vain laitellu tykkäyksi ä kuviin ja juttuihin joita hän silloin tällöin laittaa kumpaakin paikkaan. Hänellä kun on elämä, toisin kuin minulla.

Ja joo historial liset jutut on kans mielenkii ntoisia toteuttaa simsillä. Jotain omia historial lispohjai sia tarinoita olenkin yrittänyt räveltää joskus TS2:sella ja nyttemmin nelosella, mutta aina ne jää jossain välissä kesken.

Mä muistaisi n, että jokuhan on kai vähintään kin tehnyt peliinsä, vaikkei ehkä pelannut (en tiedä, ei kaikki jaa juttujaan/pelitarinoitaan nettiin), myös Tudorin aikaisia juttuja, kuten Henrik IIIV:nnen, jolla oli kova hinku vaihtaa vaimoa, jos edellinen ei sattunut jostakin syystä miellyttä mään. Ja pari vaimokoke lastahan pääsi hengestää n. Mikä ihana mies... Siis jos tykkää narsistis esta, naisvihai sesta kuninkaal lisesta.
Kirjattu

Simahtanut

 • Jr. Member
 • **
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 57
Vs: Mitä simeillesi kuuluu?
« Vastaus #8 : Joulukuu 19, 2020, 04:42:01 ip »

"Hänellä kun on elämä, toisin kuin minulla"

Höh. Sulla on tuhat elämää, kun pelaat ja taiteilij ana vielä toiset tuhannet edelliste n lisäksi. *syvä kumarrus taiteelle ja sen tekijöill e*

(Oli kyllä jo itselläni kin "Mr. Hydea" kehuessan i mielessä kuinka paljon muuta henkilöön liittyykä än kuin hänen julkisuus kuvansa - ja ettei meitäkään todellisu udessa tunne kuin kenties asianomai nen itse syvimmiss ä mielensä sopukoiss a  - jonain ohikiitäv änä kosmisena hetkenä.)
Kirjattu

Yavannah

 • Full Member
 • ***
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 234
Vs: Mitä simeillesi kuuluu?
« Vastaus #9 : Joulukuu 19, 2020, 10:47:10 ip »

No ihmisiä ne on näyttelij ätkin, samanlais ia kuolevais ia kuin me muutkin. Tosin osa heistä on jättänyt jälkensä elokuvahi storiaan ja osa vielä elossa olevista ovat hankkinee t jonkinlai sta kunnioitu sta ja sitten on erikseen se osa joka vain ja ainoastaa n haluaan lärvinsä, joka paikkaan(netti/lehdet/uutiset jne) keinolla millä hyvänsä ja vaihtaa seurustel ukumppani a useammin kuin sukkia.
Mitä nyt olen Hydea hänen uraansa seurannut, niin hän on saanut minun kunnioitu kseni pelkästää n jo sillä, ettei hän ole juoruleht ien palstoill a ollut, siis tarkoitan kohu-uutisten merkeissä . Tai no en tiedä hänen kotimaans a vastaavis ta, mutta ainakaan suomivers ioissa ei ole näkynyt kuin noita kotomaisi a ja muutamia ulkomaisi a turhiajul kkiksia. Toinen asia mikä hänessä saa minut kunnioitt amaan häntä, on se että hän vaikuttaa olevan uskolline n puolisoll een. Ovat olleet yhdessä jo useamman vuosikymm enen. :)
Lisäksi hän vaikuttaa olevan (siis mitä hänen tähdittäm iään sarjoja ja leffoja olen nähnyt) myös erittäin hyvä työssään ja hyvin avomielin en LBGT-ryhmiä kohtaan, kun onhan yksi hänen parhaista ystävistä än (McKellen) homo ja lisäksi hän itse esitti taannoin näytelmäs sä Gently down the stream (sori jos typoja, joskus ei vaan enkku taivu). Hän taisi saadakin siitä jotain erittäin hyviä mainintoj a ja kriitikot kin kehaisiva t näytelmää .
Tämän minä olen yrittänyt aina saada niihin simeihin, jotka yrittävät olla hänen esittämiä än hahmoja. Tai jos pelaan hänen näköissim illään. Juu mulla on hänen näköissim insä perheinee n (vaimo (oopperala ulaja/sopraano) ja kaksi aikuista tytärtä, joista Georgia kulkee isänsä jalanjälj issä ihan todellisu udessakin , sen voitte tekin vilkaista IMDb:sesta) pelissä. Ja tiedän olevani totaalise n toivoton tältä osin. :D

Perhana, nyt vaikutan joltain hiton stalkkeri lta. *punastelee*

Hm, taiteilij aksi mua ei vielä oo kukaan tituleera nnu, mutta taiteet ovat lähellä sydäntäni . Välillä itsekin intoudun ihan piirtelem ään pelaamise n sijasta, mutta koskapa alemmuusk ompleksit apauksena olen itse itseni pahin kriitikko, niin en ole koskaan tyytyväin en itseeni ja tuotoksii ni, joten niitä en erityisem min esittele. Mutta noita simsjuttu ja tykkään välillä tällätä kaikkien iloksi tänne ja tumblriin . :D
Mistä tulikin mieleeni, että kun joku tekaisi uuden version Jessica Rabbit asusta, joka toistaise ksi taitanee olla maksumuur in takana, niin sain siitä idean. Minulla oli ennestään yksi versio ladattuna pelissä (tsr:stä), ja kun Barbara on punapää, niin puin hänet Jessica Rabbitiks i, tosin sillä erolla, ettei Barbaran tietyt avut ole lähellekä än yhtä näkyvät kuin Jessicall a.
Mut kiitos nyt Simahtanu t. :) *punastelee*

Mutta tässä muutama tulos:Itse olen noihin otoksiin tyytväine, mutta niin näyttäs Walterkin olevan, päätellen siitä että ei saa katsettaa n irti Barbarast a. :D
Ja kuten näkyy, olen simejä luodessan i (erityises ti näköissim ejä) erityisen tarkka, enkä oikeastaa n koskaan tyytyväin en tekeleisi ini. Aina minä sieltä jonkun virheen löydän ja yritän korjata. Mutta täytyy sanoa, että joihinkin juttuihin olen ollut tyyväinen .
Ai joo ja Claire ja Jim saivat pojan, jonka nimesin aika tylsästi Edwardiks i. Hassua kyllä poika ei ollut syntyessä än sininen, eikä hänellä ollut mitään erityisiä ulokkeita ja hampaat ihan normaalit ja silmät tavallist a sävyä. Taisivat olla ruskeat kuten äidillään .
Ei, tää ei taida johtua pelistä tällä kertaa, kun mä en vieläkään päivittän y peliä, joten ihobugi ei voi vaivata vielä.
Kirjattu

Yavannah

 • Full Member
 • ***
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 234
Vs: Mitä simeillesi kuuluu?
« Vastaus #10 : Helmikuu 25, 2021, 02:08:02 ap »

Peli onkin toiminut yllättävä n hyvin ja minä kun pelkäsin päivityks ien tuovan vähintään kin maailmanl opun... siis simimaail manlopun, mutta eipä tuonutkaa n. Peli toimii, noh, niin kuin se on tähän mennessäk in toiminut. Hyvin ja huonosti vuorotell en.
Ai joo ja kun tuossa viikko pari sitten intouduin katsomaan The Strainia pitkästä pitkästä aikaa, niin tuli sitten tuota omaa The Strain perhettäk in pelattua ja samalla päivitett yä tiettyjen simien lookki, sekä muutamia muita asioita, kun joku ainakin Palmer/Master simini kohdalla päätti bugittaa.
Harmitti vähän, mutta nyt ei enää.

Ai joo ja pelissäni on ilmeisest i joku asu- tms bugi vieläkin, koska simit saa välillä ylleen erittäin outoja asukokona isuuksia ja/tai käyvät yhä vaatteet päällä kylvyssä/suihkussa. Ärsyttävä ä. En tiedä mitä tekisin ja mulla ei tunnu muutenkaa n olevan tilaa c-asemalla jonne tuo perhanan Origin väen väkisin änkeää kaikki pelit vaikka kuin yrittäs vaihtaa aseman.Palmer/Master ihmis ja strgoi/vampyyri hahmoissa an. Alemmassa kuvassa hänen seurassaa n on tietysti Coco.
Päivitin myös hieman Quinlanin lookkia, mihin olen suht tyytyväin en ja ymmärränh än minä, ettei noita saa 100%:n näköisiks i, mutta ainakin olen yrittänyt .


Tämä sen sijaan ei ollut minun tekosiani ja kiitän itseäni siitä, että olin aikoja sitten ladannut modin joka sallii minun vaihtaa simien ura-asut mieleisik seni. Tässä tapaukses sa korjata Quinlanin asu sotilasur alle sopivamma ksi.
Siis hän sai ylennykse n työssään ja sai tuon asun. ???!!! Juu en tajua, miksi peli valitsi tuon vai ajattelik ohan peli että Quinlan joutuisi työssä peiteteht äviin? Ja mihin?? No olin silti eri mieltä pelini kanssa, joten Quinlanin ei tarinnut käyttää noita hepeniä. :D

No mutta se siitä. Tällä erää pelaan taas vaihteeks i Trollhunt ers perheellä ni ja tein sinnekin päivityks iä ja päätin ikään kuin aloittaa alusta, joten Strickler ja Barbara saavat rakastua uudelleen toisiina. :D
Kirjattu