Simskorpi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

SMF - Just Installed!

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : Huhtikuu 05, 2021, 08:11:30 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Simahtanut
Joo, kiitokset varoituks esta Yavannah ja kuitataan kerrossän gyt [bunk beds], joita mulla on ollut pelissä CC:nä vuosikaud et, vaikkakin kovin vähällä käytöllä.
Käväisin kyllä ennen päivityks en asennutta mista vilkaisem assa pikaisest i mitä luthienri sing oli toisaalla kertonut viime aikoina viralta menneistä ja korjatuis ta modeista. En kuitenkaa n antanut tiedon millään tavoin vaikuttaa toimintaa n. Päivitän modit luullakse ni vasta kun lopulta saavat nelosen valmiiksi TAI peliversi oni totaalise sti tilttaa.:)
Kiva kuulla kuulumisi a ja tämän sivuston korjauksi a odotelles sa toivottel en mitä parhainta menestyst ä niin Sinulle kuin muillekin jotka tämän mehdollis esti näkevät. 

 2 
 : Huhtikuu 05, 2021, 06:10:57 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Simahtanu t, varoituks ena sitten, että peliin tuli tuossa just ennen aprillipä ivää uusi patch, joka toi kerrossän gyt, väittävät korjannee nsa jotain wanhoja bugeja ja vähän muuta uutta, lähinnä pari vaatekapp aletta ja ainakin yhdet hiukset.
Lisäksi tuli pari värjäystä muutamiin pelin omiin vanhoihin tauhluihi n, sekä ainakin yksi bugi (tai siis tekivät jotain fiksauksi a pelin tuoleihin), joka vuoksi ladatut tuolit eivät toimi (pelin omat kaiketi toimivat). Itse en tiedä, että millainen ongelma oli sillä jaksoin sen verran odottaa, että S4S tuore korjaus ko. tuoleihin saapui pelaajien iloksi. Itse jo tuoreen S4S päivityks en jo latasinki n ja korjasin tuon ongelman. Saa nähdä toimiiko nuo ladatut tuolit vai pitääkö tyytyä pelin omiin.
Noin muuten, ei täälläkää n tylsyyttä kummempaa . Tosin tein vähän säätöä (rakkaan aviosiipp ani avustukse lla, kiva kun omistaa oman kotinörti n :D) tietokone elle ja vaihdoin tiedoston toiselle kovalevyl le, kun se kovalevy jolla c-asemani on alkoi olla vähän turhankin täynnä, mikä taas vaikutti ikävästi pelaamise en. Ja kyllä, mun pitäs opetella hillitsem ään ladattuje n lataamist a, kun koneessa tila nyt kumminkin on rajalline n.
No niin nyt kun on tilaa, niin päätin värkätä peliin muutamia hahmoja Hullu Luokka-kirjasarjasta. Muuten onkos kukaan täällä seikkaile vista ikinä lukenut ko. kirjasarj aa? Jos ei, niin suosittel en lämpimäst ä, joskin kehotan pitämään syömiset ja juomiset vähemmäll ä sillä akuutit naurunpuu skat voivat aiheuttaa ongelmia jos lukijalla on ruokaa tai juomaa suussaan juuri sillä hetkellä. :D
Tämä Kaisa Ikolan iki ihana sarja on kyllä hyvää ja yllättävä n helppoa luettavaa . Kirjat ei ole paksuja ja kieli ymmärrett ävää. Joskin tulee kovin nostalgin en olo, kun kirjasarj an tapahtuma t ajoittuva t 1988-1990 vuosille, jossa käydään ko. luokan 8-9 luokat läpi.
Tosin ilmeisest i kirjailij alla on tämä hivenen päässyt unholaan, kun sarjan loppupääs sä esiintyy asioita, joita ei vielä ollut 88-90, vaan vasta ehkä 95-98 (kuten Titanic elokuva ja Leonardo Di Caprio villitys).

Tulee itselle mieleen oma nuoruus, joskin mä en vielä vuonna -88 ollu ylä-asteella, vaan vielä ala-asteella. Mut veikkaisi n et osa kirjan jutuista liittynee läheisest i kirjailij an omaan nuoruutee n, joskin epäilen, ettei hänen ylä-aste aikansa liene ollut ihan niin vilkasta, kuin mitä Hullussa Luokassa.
Mut joo tosiaan tästä tuli melko voimakas nostalgia fiilis ja päätin vaihteeks i pelata kasaria ja näillä kirjan henkilöil lä. Ne on nyt tehtynä tuolla, mut vielä en oo ottanu kuvia, kun pitäs kotitöitä kin tehdä.

Ai vitsi, mä muistan vielä ajan kun ei ollu kännyköit ä, vaan soitettii n lankapuhe limella. Meilläkin oli joskus sellainen karsea vihreä tai harmaako peruspake liittipuh elin. Tosin mä muistan vieläkin meidän ikivanhan lankapuhe linnumero n. Kännynume roita en ollenkaan . Mut hei kyllä mä hämärästi muistan kun ensimmäis iä (ovipönkkä/vasara/tiiliskivi) kännyjä alko tulla, mutta ne oli tuolloin tosi kalliita ja ihan hiton isoja. Jotain pienempiä(GSM-NMT), jotka siis oli ennen Nokian kännyjä (hei muistan mä nokian luurit, itelläkin oli joskus 3110 XD) ja rätinälin jaa (radiolinj a, nykyinen Elisa) alko tulla siinä 90-luvun puoliväli n kieppeill ä.
Ei jehna, että mä tunnen itseni vanhaksi akaksi, kun mietin tota aikaa. :D

Mut joo sellasta täällä. Ehkä vois mennä noi tiskit hoitaa, ni sit vois taas ottaa iisisti ja pelata. Vois sen koulun noille teineille tehdä, jotka just peliin väsäsin ja sit ehkä näpsiä kuvia teidänkin iloksenne . :)

 3 
 : Huhtikuu 05, 2021, 09:59:21 ap 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Simahtanut
Moi kaikki! On ollu aika hiljasta Sims rintamall a, mutta ehkä kohta pääsee kertomaan jotain. Aattelin vaan ilmotella, etten oo kadonnut minnekään . :D Mites muut?

Moi Nekku. Öisin kuuntelen paikallis ta lehtopöll öä (joka jo kertaalle en kävi parvekkee mme kaiteella kököttele mässä) - ja päivällä muistelen niitä harvoja musiikkip ätkiä, jotka edelleen tuovat kyyneleen silmänurk kaan.
Viestisi rohkaisem ana päätin kokeilla jaksaisin ko minäkin "pelata" Sims 4:ää pitkähkön tauon jälkeen. Piti tietysti päivitytt ää Originia, valmistel uttaa, latauttaa ja viimeiste lyttää The Sims 4:ää, poistua pelistä että saa modit toimimaan ja kokeilla miltä peli näyttää EA:n siihen lisäämien ihmeellis yyksien jälkeen. Ihan normaalil ta näytti, mutta puistatti jo puolentoi sta minuutin paikkeill a sen verran että iskin pelin kiinni.
Tänään tavoittee na on pitää peliä auki esimerkik si puolisen minuuttia pitempään, että sietokyky kasvaisi pikkuhilj aa pelaamise n edellyttä mälle tasolle. :D

 4 
 : Maaliskuu 30, 2021, 03:32:00 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Nekku
Moi kaikki! On ollu aika hiljasta Sims rintamall a, mutta ehkä kohta pääsee kertomaan jotain. Aattelin vaan ilmotella, etten oo kadonnut minnekään . :D Mites muut?

 5 
 : Maaliskuu 08, 2021, 06:09:05 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Oikein ihanaa ja vähän myöhäistä Naistenpä ivää kaikille naisille tällä foorumill a. :)


 6 
 : Maaliskuu 03, 2021, 06:12:44 ip 
Aloittaja Yavannah - Uusin viesti kirjoittanut Cherrysama
Upeita kuvia Yavalla kuten aina. Tulen nyt pitkästä aikaa spämmimää n tänne XD Olen siis aloittanu t omana pelinä ton Not so Berry legacyn.


Upea aloitus simini Mimosa Spektirin en


Mimosa todella tykkää keppostel la


Töissä oli vauva buumi


Ja ei yhtä ainutta peliä ilman tulipaloj a :D


Mimosa kävi treffeill ä Yrjänä Alkavaise n kanssa kunnes selvisi, että hän on naimisiss a Britany (os.Chon) kanssa ja heillä on kaksoset Anna ja Aapo :D


Seuraavat treffit meni vähän paremmin Bertin kanssa <3 Mutta valitetta vasti HÄNKIN oli naimisiss a XD


Mimosa oli lähdössä viettämää n Yöttömän yön juhlaa kun hänet sitten päätettii n kaapata


Ja tuliaisia han sieltä kaappaus reissulta tuli :D (mulla siis MCCC:n kautta niin, että myös naiset voi tulla raskaaksi .

 7 
 : Helmikuu 25, 2021, 02:08:02 ap 
Aloittaja simskatti - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Peli onkin toiminut yllättävä n hyvin ja minä kun pelkäsin päivityks ien tuovan vähintään kin maailmanl opun... siis simimaail manlopun, mutta eipä tuonutkaa n. Peli toimii, noh, niin kuin se on tähän mennessäk in toiminut. Hyvin ja huonosti vuorotell en.
Ai joo ja kun tuossa viikko pari sitten intouduin katsomaan The Strainia pitkästä pitkästä aikaa, niin tuli sitten tuota omaa The Strain perhettäk in pelattua ja samalla päivitett yä tiettyjen simien lookki, sekä muutamia muita asioita, kun joku ainakin Palmer/Master simini kohdalla päätti bugittaa.
Harmitti vähän, mutta nyt ei enää.

Ai joo ja pelissäni on ilmeisest i joku asu- tms bugi vieläkin, koska simit saa välillä ylleen erittäin outoja asukokona isuuksia ja/tai käyvät yhä vaatteet päällä kylvyssä/suihkussa. Ärsyttävä ä. En tiedä mitä tekisin ja mulla ei tunnu muutenkaa n olevan tilaa c-asemalla jonne tuo perhanan Origin väen väkisin änkeää kaikki pelit vaikka kuin yrittäs vaihtaa aseman.Palmer/Master ihmis ja strgoi/vampyyri hahmoissa an. Alemmassa kuvassa hänen seurassaa n on tietysti Coco.
Päivitin myös hieman Quinlanin lookkia, mihin olen suht tyytyväin en ja ymmärränh än minä, ettei noita saa 100%:n näköisiks i, mutta ainakin olen yrittänyt .


Tämä sen sijaan ei ollut minun tekosiani ja kiitän itseäni siitä, että olin aikoja sitten ladannut modin joka sallii minun vaihtaa simien ura-asut mieleisik seni. Tässä tapaukses sa korjata Quinlanin asu sotilasur alle sopivamma ksi.
Siis hän sai ylennykse n työssään ja sai tuon asun. ???!!! Juu en tajua, miksi peli valitsi tuon vai ajattelik ohan peli että Quinlan joutuisi työssä peiteteht äviin? Ja mihin?? No olin silti eri mieltä pelini kanssa, joten Quinlanin ei tarinnut käyttää noita hepeniä. :D

No mutta se siitä. Tällä erää pelaan taas vaihteeks i Trollhunt ers perheellä ni ja tein sinnekin päivityks iä ja päätin ikään kuin aloittaa alusta, joten Strickler ja Barbara saavat rakastua uudelleen toisiina. :D

 8 
 : Helmikuu 25, 2021, 01:46:50 ap 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Kela on tuttu juttu, kuin myös sossu. Inhoan sitä perhanan paperisot aa molempien kanssa, kun joka asiasta pitää olla joku perhanan paperilap punen. Joku kaunis kerta kannan kumpaakin paikkaan nivaskan tulostusp aperia, kun ne tuntuvat pitävän siitä niin paljon.
Noin muuten, hiljaista on ollu. Ihan kuten Simskorve ssakin näemmä.

Lisäksi tuli katseltua pitkästä pitkästä aikaa The Strain-sarjaa, sekä tuossa parisen päivää sitten Trollhunt ersia. Kumpikin yhä yhtä hyviä kuin muistin. Jaa, niin ja kämppä on kylmä, kun eivät suostu laittamaa n lämmityst ä päälle jostakin syystä. Kuulemma vissiin 22 celsiusta on ihan hyvä. On joo, kesällä. Mutta ei talvella, kun ulkona on pakkanen ja ikkunoist a tuntus vetävän.
Tossa joitain viikkoja sitten, just ennen kovimpia pakkasia, kävivät jotain hiton mittauksi a tekemässä kaikkien asunnoiss a. Mutta edelleen on tosi kylmä ja ainoat lämpimät paikat on tietokone iden luona, kun tornit on aikas lämpimiä.

 9 
 : Helmikuu 25, 2021, 01:38:20 ap 
Aloittaja Yavannah - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Hm, pari kuvaa lisää, kun tein lisää tauluja peliin... siis lähinnä värjäyksi ä leikkaa-liimaa-askartele menetelmä llä, photoshop illa.

Ai juu ja tuon taulun pohjana käytin sitä taulua, missä aiheena on aamiainen . Oli vain juuri sopivan kokoinen ja muutenkin sopiva modernimp aan ympäristö ön. :)

 10 
 : Helmikuu 17, 2021, 11:12:45 ip 
Aloittaja Yavannah - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Sori taas ties kuin mones postaus tähän ketjuun, mutta aattelin, et jos sillä sais vähän foorumia herätelty ä. Vieraita näyttäs olevan paikalla ties kuin paljon, mutta käyttäjiä vain niin vähän, että ne voi laskea vaikka yhden käden sormilla.
Mutta joo, pelailin pitkästä pitkästä aikaa taas mun The Strain perheellä ni ja tuli peräti onnistune itakin kuvia ja yksi aika mielenkii ntoinen kuva Quinlanin työasusta . XDQuinlan ja Palmer/Master


Ilmeisest i vampyyrit voi nauttia (Bordeaux) viiniä, tulematta siitä kipeiksi. Jos ihmisruok aa syövät, niin kitisevät pitkään siitä että maha on sekaisin.


Eldritch Palmer/Master ihailemas sa eeh... kokoelmaa nsa.


Ai niin ja päivitin myös vähän Eldritchi n ulkonäköä niin ihmis- kuin vampyyrim uodoissa. Oli pikkupakk okin, kun vampyyrin pimeä muoto rupesi bugittama an, eikä suostunut korjaantu maan muuten kuin parantama lla ja muuttamal la sitten Eldritch uudelleen vampyyrik si.
No tulipahan samalla todella hyvä syy tehdä pientä hienosäät öä ulkonäön suhteen, siis sen mitä pelin omat systeemit antavat myöden. Onhan tuo kyllä niin lähelle alkuperäi sen esikuvans a näköinen kuin sain, mutta minun pikkutark ka puoleni yrittää yhä kovasti väittää vastaan.
Ai niin ja toinen syy noihin kuviin oli, että sain puettu Cocon strangest oryteller sims.tumb lr.com tekemään upeaan pukuun.


Laitoin omassa pelissäni Quinlanin armeijaur alle ja hän on muutaman ylennykse n jo saanutkin . Joskaan en ollut kovinkaan mielissän i kun hän sai tämän asu tuoreimma n ylennykse nsä myötä. Ihmettele n vain armeijan valintaa, sillä tuskin he haluavat sotilaans a toikkaroi van sotatante reelle lyhyessä hamosessa ja korkkarei ssa. XD
Eli sanomatta kin selvää, että asu meni hyvin nopeaan tahtiin vaihtoon. Minulla siis on mod joka mahdollis taa tämän. Muistaaks eni löytyy Mod the simsistä.

Sitten vähän wanhempia kuvia. Tosin ei kovin, vain muutama päivä vanhempia . Minä kun törmäsin tässä taannoin uuteen haasteese en. Nimittäin Kumoa Kirous haasteen, jota päätin kokeilla. On muuten vieläkin vähän kesken. No mutta siitä tuli mieleeni Shrek ja Tangled ja muutama muu prinsessa stoori, josta sain sitten idean.
Eli vähän käänteine n Ruusunen. .. Okei Ruusunen ei kyllä ollut vihreä, vaikka kauniisee n ruusuun verrattii nkin. :D Mutta joo tässä käänteine n ruusunen by Walter Strickler & Barbara Lake. :D

Ai joo noi asut jotka Barbarall a ja Strickler illä on, löytyvät Plazasimsistä. Tai no Strickler in asu taisi olla SSTS:n värjäys Plazasims in asuun ja se löytyy täältä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10