Simskorpi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

SMF - Just Installed!

Kirjoittaja Aihe: Nostalgiaa  (Luettu 70 kertaa)

Yavannah

  • Full Member
  • ***
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 234
Nostalgiaa
« : Elokuu 31, 2021, 01:39:38 ip »

Tänne mukavia nostalgis ia muistoja menneistä asioista. Ei väliä vaikka ois vaan parin vuoden takaa tai parin kymmenen vuoden takaa.

Näin juuri tuoreimma n (ei vielä jaossa tosin) Sifixin tekemän asun, jota odotan, että saisin kokoelmii ni. Tuosta asusta tuli äkkiä mieleeni Villemo ja Jääkansan tarina, mistä taas tuli mieleeni Terhenin tekemä The Sims 2 versio siitä.
Muistan, että jäi niihin kirjoihin, missä Villemo oli jo saanut Ulvehdini n ns paremmall e puolelle ja Ulvehdin palasi naisensa luokse tai oli ainakin palaamass a. Muistaaks eni Ulvehdin oli onnistunu t saattamaa n tämän naisen raskaaksi, joskaan ei naisen itsensä suostumuk sella.
Harmittaa sinänsä, kun tuota Terhenin tarinaa ei enää löydy mistään. Hän on oman tilinsä (oli muistaaks eni livejourn al tms) minne hän oli Jääkansan tarinaa tehnyt, tyhjentän yt. Todella harmi, sillä ne kuvat olivat hienoja ja hyvin tehtyjä sen aikaisill a jutuilla ja hirstoria llisilla asuilla, mitä tuolloin löytyi The Sims 2:seen.
Nythän TS2:seenkin löytyy todella mahtava määrä upeita erilaisia historial lisia asuja mm PlumbBobK eepin, mod the simsin ja muutaman muun sivuston/blogin kautta. :)

Muistaako kukaan muu Terheniä ja Jääkansan tarinaa?

Ja Terhen, jos olet siellä jossain, tule tänne Simskorpe en moikkaama an meitä. :)
Kirjattu