Simskorpi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

SMF - Just Installed!

Kirjoittaja Aihe: The Sims Kuvaketju part 2  (Luettu 522 kertaa)

Yavannah

 • Full Member
 • ***
 • Paikalla Paikalla
 • Viestejä: 228
Vs: The Sims Kuvaketju part 2
« Vastaus #15 : Tammikuu 21, 2021, 11:51:25 ip »

No niin tupla/tripla ties kuin mones postaus tähän ketjuun pitkästä aikaa. Eli löysin kivan desert island haasteen ja päätin kokeilumi elessä pelata sillä. Ihan kivahan se lopulta oli ja sain jopa idean tarinaan.


Aloittaja simini Alexander, joka (vaikka itse sanonkin!!) näyttää hyvältä tuossa asussa. :D
SamuelJasmine, Samuelin puoliso.


Raphael, Samuelin ja Jasminen poika. Hassua kyllä Raphaelin silmät ovat turkoosit, kun isän silmät ovat vihreänru skeat ja äidillä vihreähkö t.
Ja nuo kaksi on vielä aloittaja vanhemmat, joten suvussa ei pitäs olla yhtäkään jolla on turkoosit silmät. :DPari random kuvaa, jotka liittyy yhteen tarinaan. Poset ovat Natalia_A uditoren käsialaa.> https://www.patreon.com/natalia_auditore/posts


Samuelin laiva, Liliana.


Tuplasate enkaari Sulanilla . Sattumalt a huomasin tuon sateen jälkeen pelissä ja otin sitten kuvat, ennen kuin tuo kaunis sateenkaa ri häipyi pois.
Kirjattu

Yavannah

 • Full Member
 • ***
 • Paikalla Paikalla
 • Viestejä: 228
Vs: The Sims Kuvaketju part 2
« Vastaus #16 : Helmikuu 17, 2021, 11:12:45 ip »

Sori taas ties kuin mones postaus tähän ketjuun, mutta aattelin, et jos sillä sais vähän foorumia herätelty ä. Vieraita näyttäs olevan paikalla ties kuin paljon, mutta käyttäjiä vain niin vähän, että ne voi laskea vaikka yhden käden sormilla.
Mutta joo, pelailin pitkästä pitkästä aikaa taas mun The Strain perheellä ni ja tuli peräti onnistune itakin kuvia ja yksi aika mielenkii ntoinen kuva Quinlanin työasusta . XDQuinlan ja Palmer/Master


Ilmeisest i vampyyrit voi nauttia (Bordeaux) viiniä, tulematta siitä kipeiksi. Jos ihmisruok aa syövät, niin kitisevät pitkään siitä että maha on sekaisin.


Eldritch Palmer/Master ihailemas sa eeh... kokoelmaa nsa.


Ai niin ja päivitin myös vähän Eldritchi n ulkonäköä niin ihmis- kuin vampyyrim uodoissa. Oli pikkupakk okin, kun vampyyrin pimeä muoto rupesi bugittama an, eikä suostunut korjaantu maan muuten kuin parantama lla ja muuttamal la sitten Eldritch uudelleen vampyyrik si.
No tulipahan samalla todella hyvä syy tehdä pientä hienosäät öä ulkonäön suhteen, siis sen mitä pelin omat systeemit antavat myöden. Onhan tuo kyllä niin lähelle alkuperäi sen esikuvans a näköinen kuin sain, mutta minun pikkutark ka puoleni yrittää yhä kovasti väittää vastaan.
Ai niin ja toinen syy noihin kuviin oli, että sain puettu Cocon strangest oryteller sims.tumb lr.com tekemään upeaan pukuun.


Laitoin omassa pelissäni Quinlanin armeijaur alle ja hän on muutaman ylennykse n jo saanutkin . Joskaan en ollut kovinkaan mielissän i kun hän sai tämän asu tuoreimma n ylennykse nsä myötä. Ihmettele n vain armeijan valintaa, sillä tuskin he haluavat sotilaans a toikkaroi van sotatante reelle lyhyessä hamosessa ja korkkarei ssa. XD
Eli sanomatta kin selvää, että asu meni hyvin nopeaan tahtiin vaihtoon. Minulla siis on mod joka mahdollis taa tämän. Muistaaks eni löytyy Mod the simsistä.

Sitten vähän wanhempia kuvia. Tosin ei kovin, vain muutama päivä vanhempia . Minä kun törmäsin tässä taannoin uuteen haasteese en. Nimittäin Kumoa Kirous haasteen, jota päätin kokeilla. On muuten vieläkin vähän kesken. No mutta siitä tuli mieleeni Shrek ja Tangled ja muutama muu prinsessa stoori, josta sain sitten idean.
Eli vähän käänteine n Ruusunen. .. Okei Ruusunen ei kyllä ollut vihreä, vaikka kauniisee n ruusuun verrattii nkin. :D Mutta joo tässä käänteine n ruusunen by Walter Strickler & Barbara Lake. :D

Ai joo noi asut jotka Barbarall a ja Strickler illä on, löytyvät Plazasimsistä. Tai no Strickler in asu taisi olla SSTS:n värjäys Plazasims in asuun ja se löytyy täältä.
Kirjattu

Yavannah

 • Full Member
 • ***
 • Paikalla Paikalla
 • Viestejä: 228
Vs: The Sims Kuvaketju part 2
« Vastaus #17 : Helmikuu 25, 2021, 01:38:20 ap »

Hm, pari kuvaa lisää, kun tein lisää tauluja peliin... siis lähinnä värjäyksi ä leikkaa-liimaa-askartele menetelmä llä, photoshop illa.

Ai juu ja tuon taulun pohjana käytin sitä taulua, missä aiheena on aamiainen . Oli vain juuri sopivan kokoinen ja muutenkin sopiva modernimp aan ympäristö ön. :)
Kirjattu

Cherrysama

 • Newbie
 • *
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 26
 • Simlicious Mamsteri
Vs: The Sims Kuvaketju part 2
« Vastaus #18 : Maaliskuu 03, 2021, 06:12:44 ip »

Upeita kuvia Yavalla kuten aina. Tulen nyt pitkästä aikaa spämmimää n tänne XD Olen siis aloittanu t omana pelinä ton Not so Berry legacyn.


Upea aloitus simini Mimosa Spektirin en


Mimosa todella tykkää keppostel la


Töissä oli vauva buumi


Ja ei yhtä ainutta peliä ilman tulipaloj a :D


Mimosa kävi treffeill ä Yrjänä Alkavaise n kanssa kunnes selvisi, että hän on naimisiss a Britany (os.Chon) kanssa ja heillä on kaksoset Anna ja Aapo :D


Seuraavat treffit meni vähän paremmin Bertin kanssa <3 Mutta valitetta vasti HÄNKIN oli naimisiss a XD


Mimosa oli lähdössä viettämää n Yöttömän yön juhlaa kun hänet sitten päätettii n kaapata


Ja tuliaisia han sieltä kaappaus reissulta tuli :D (mulla siis MCCC:n kautta niin, että myös naiset voi tulla raskaaksi .
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 04, 2021, 12:37:13 ip kirjoittanut Cherrysama »
Kirjattu

Yavannah

 • Full Member
 • ***
 • Paikalla Paikalla
 • Viestejä: 228
Vs: The Sims Kuvaketju part 2
« Vastaus #19 : Toukokuu 18, 2021, 08:41:24 ip »

Hei Cherrysam a, Mimosa näyttää tosi kauniilta ja hyvältä. Itseasias sa nuo vihreät hiukset näyttävät todella hyviltä ja tosi pirteiltä . Kiva nähdä kun joku uskaltaa tehdä noinkin erilaisia simejä. Itse laikuutta ni pysyn suht perussime issä. Lookalike simejä ei lasketa.
Mutta sinun simisi vaikuttaa upealta ja hänellä näyttää menevän hyvin. Mitä ilmeisimm in on ns pullat uunissa. :D

Itse olen lähiaikoi na pelaillut Jonathan Hyde lookalike similläni ja hänellä menee pelissä hyvin, kuin myös (toivottav asti ainakin) tosielämä ssäänkin.
Mutta takaisin peliin. Hän sai tällaisen ilmoituks en:

Ja kyllä hän päätti osallistu a Simmu Gaalaan.


Hän itseasias sa voitti Simmu Gaalan pääpystin . Toki hänellä oli jo ennestään kaksi muuta pystiä, jotka hän oli voittanut muutamass a edellises sä Simmu Gaalassa, mutta ne olivat aika vähäisiä tähän verrattun a. Nimittäin tämä päävoitto pysti on kultainen .
Tuo kaunotar hänen mukanaan on itseasias sa hänen tyttärens ä Georgia, joka lähti isänsä mukaan. Itse asiassa Georgia itse on nyt tuossa eilen pelatessa ni tehnyt yhtä hyvän elokuvasu orituksen ja hänetkin on nimetty Simmu Gaala ehdokkaak si. Saa nähdä, että saisiko hänkin samanlais en pystin kuin isänsäkin . :)
JH ja hänen vaimonsa, ooppera laulaja Isobel. Pidän tuosta Sifixin upeasta juhla-asusta, se pukee oikein hyvin Isobelia. :)
Tässä taannoin kuuntelin musiikkia Titanic elokuvast a ja sitten katsoinki n itse elokuvan (mukava melkein 3h maratoni) ja sain inspiraat ion ottaa JH:sta ja Isobelist a Titanic aiheisia kuvia.


Sitten sainkin idean (okei aika vanha idea jo ja minun on pitänyt tehdä tämä jo aikoja sitten, mutta ei muka ollut aikaa tms) ottaa heistä Phantom of the Opera kuvia. Itseasias sa he ovat oikeassa tosi elämässä jossain välissä (taisi tosin olla jotkin heidän omat yksityis pippalot, enkä tosiaan muista että mistä ja milloin luin) vetäistä duettona juurikin Phantom of the Opera musikaali n tunnetuim an kappaleen . Siis se missä Phantom ilmaantuu pukeutumi shuoneese en, jossa Christine on yksin.Ai niin, tein (vain photosop + leikkaa-liimaa menetelmä) peliin Occido Lumen opuksen, jotta The Strain simeillän i olisi Vampyyrei tä pelottava hopeinen opus, jossa on (kai?) ohjeita miten tuhota vampyyrei ta.


Joo tässä ovat ihan ihmisinä Barbaran ja Strickler in adoptoima t (ja sitä ennen Not Enriquen ja Gnome Chompskyn pelastama t) pikku Walter ja pikku Nomura. :D
Strickler in Golffari- ja Bad Boy look. Tuo sateenvar jo ei ole minun lisäyksen i. Hän itse (pelin toimesta, joku automaatt ijuttu jos simi on hankkinut itselleen sontsan) vetäisi sen esiin, kun alkoi sataa. Juu, minulla on Vuodenaja t lisäri.
Jim, sekä toisessa kuvassa Jim ja Claire viettämäs sä laatuaika a. :D


Walterin ja Barbaran kaksoisty töt Cassandra ja Carrietta . Juu aloitin tuossa jo viimevuod en puolella tämän perheen ihan alusta, kun koko homma alkoi jökkiä ja tökkiä. Oletan että alkoi kaikkien päivityks ien ja pitkän pelaamise n vuoksi vanha versio mennä aika bugiseksi . Joten toki myös Walterin ja Barbaran rakkausta rina meni uusiksi, siis rakastune itahan he jo olivat, mutta joitain asitoita tein uusiksi. Ja useimmite n Walter pysyy peikkohah mossaa, koska itse sarjahan päättyi (spinoffit yms ovat oma lisänsä) niin ettei hän voi enää olla ihmishahm ossa, sattunees ta syystä.

Ja huom, halusin että he olisivat saaneet vain yhden lapsen, mutta peli pääsi yllättämä ä ja nyt heillä sitten on kaksoset. :D
Kirjattu