Simskorpi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

SMF - Just Installed!

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : Kesäkuu 11, 2021, 01:42:01 ap 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Itse saattaisi nkin ehkä hankkia tuon, mutta taidan odottaa, että tulee ensin alennukse en. Ai muuten huomasitk os että Rouva Kurjenkau la teki paluun. :D Mä oikein innolla ootan että millaista kaaosta Kurjenkau la saa aikaiseks i kaupunkie lämää lisärin Romantiik ka Festareil la. XD
Ai kauheeta, kuvittele n jo nyt kuinka rakastunu t pari on menossa naimisiin festarin hääkaaren alla ja on just pussaamas sa kun Rouva Kurjenkau la tulis paikalle ja lätäsis laukulla päin näköä. Että ei julkisell a paikalla saa pussata! Muistanet te miten hän reagoi romanttis een toimintaa n julkisill a paikoilla The Sims 2:sessa. XD
Ja näköjään uusia kasvejaki n näyttäs tulevan tuon lisärin mukana, jos en väärin kattonu. Nimittäin vesimelon i, munakoiso ja kurpitsa ainakin. :D

 2 
 : Kesäkuu 10, 2021, 08:53:46 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Nekku
Mietteitä tulevasta lisäosast a. Hevosia ei tainnut traileris sa näkyä. Aika hyvältä vaikuttaa nelosen muuhun sisältöön verrattun a, mutta en itse tule hankkimaa n ku peli ei toimi kunnolla. Tällaista monet ovat odottanee t Simsiin jo ties kuinka kauan. Harmittaa että tämänkin olisi voinut yhdistää Lemmikkei hin ja siihen maalaiske ittiö kitiin, silloin 40€ olisi jo ihan kohtuulli nen. No, EA on EA.

 3 
 : Toukokuu 31, 2021, 08:56:41 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Nekku
Päätin nyt laittaa nelosen asentumaa n koneelle, saa nähdä miten toimii. En kestä jos joudun taas kärsimään iki-ihanasta aika ongelmast a.

En kyllä varmaan tulee enää hankkimaa n mitään neloseen, kun ei tule sitä enää niin hirveästi pelattua. Onpahan nuo tärkeimmä t lisärit hankittun a. Jos Sims 5 tulee ja se yhtään kiinnosta a, niin hankin siihen vain tärkeimmä t lisärit. En kestä enää tätä saman pelin ja lisärien hankintaa uudelleen ja uudelleen .

Yava, itse en ole latailija, mutta voin kyllä ymmärtää ärsyyntyn eisyyden noiden toimivuud en kanssa. Toivottav asti asia korjaantu u!

Saapas nähdä mitä kaikkea neloseen on tullu päivityst en muodossa. Milloinko han oon pelannu sitä viimeks.. .

 4 
 : Toukokuu 31, 2021, 02:03:58 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Nonni tuli eilen päivitety ksi peli ja tsekkasin nyt uusia ominaisuu ksia. Noin muuten peli toimii (toistaise ksi... *koputtaa puuta!!*), mutta huomioin, että vaikka minulla on myös maxis match hiuksia ladattuna, niin niissä ei näy pelin uudet kuusi hiuvärisä vyä. Harmittaa ja kun mulla noita hiuksia muutenkin on paljon, niin ei todellaka an huvittais i ladata kaikkia uudelleen, saati alkaa korjaamaa n niitä yksitelle .
Myöskin katsoin jo S4S:n ja siitä on jo tullut tuorein versio, mutta siinä ei ole mitään korjausta hiuksiin, että saisi nopsasti samat sävyt ladattuih inkin. No kai on vain odotettav a josko porukka saisi päivitell yksi hiuksiaan ja mielellää n jakaa ne ilmaiseks i, koska ei kukaan halua maksaa kahdesti samoista hiuksista .
Aion tosin mennä vielä pelailema an ja katsomaan, että mitenkä noiden ladattuje n hiuksien kanssa vielä. Itsellä kun noita on vaatimatt omasti vaan yli tuhat tuolla hiuskansi ossa. Juu olen lajitellu t ladattava ni, joten niitä on huomattav asti helpompi löytää, jos jokin niistä sattuukin ongelmoim aan.

 5 
 : Toukokuu 29, 2021, 06:12:46 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
No ei noissa kiteissä montaa juttua ole, mutta ihan näpsiä koristuss ettiä. Itselläni niitä on kolme. Se vaatesett i ei jotenkin napannut.

No toi lehmäkasv in suussa oleva juustokak kupala on vaan simien houkutin, jotta nämä itse kävelisiv ät kasvin suuhun. :D Tosin en muista onko pelissä vielä erikseen ihan juustokak kua saatavill a, ja jos oli niin en ole ainakaan vielä laittanut simejäni sitä valmistam aan. Täytyy joskus kokeilla, vaikka suvaitsen epäillä että se tuskin aiheuttaa kaksosia tai kolmosia. Siihen tarvitsee hankkia sieltä palkintok aupasta se hedelmäll inen traitti. Sitten voikin tulla kaksosia ja kolmosia. Tosin joskus niitä kaksosia tulee ilmankin.
Sen oon kyllä huomannu, että porkkanoi den ja mansikoid en avulla voi vähän vaikuttaa siihen, kumpaa sukupuolt a syntyvä lapsi on, mutta saattaa se peli silti vähän yllättää. :)

Ai joo ja kiteistä vielä, uteliaisu uttani halusin testata sitä pölypallo mikälie kittiä, mutta totesin heti aika ärsyttävä ksi, kun tuntuu että jos ei laita sitä ominaisuu tta pois päältä niin pölyä on joka nurkassa ja simit mököttää koko ajan. Sen siis saa asetuksis ta pois päältä, mut uudet imurit on silti toimivia. Tosin itse huomasin, että kun olin sellasen ostanut ja laittanut simin tavaraval ikkoon, niin sitten se oli vähän väliä imuroimas sa sillä.
Ainoat kitit joista tosissaan tykkään on se mökki kitti, koska sen mukana tuli tosi ihanat hella ja jääkaappi, jotka sopii tosi hyvin jos vaikka kesämökin rakentaa simeille. Sitten toinen oli se uusin kitti, missä oli itämaalai sia huonekalu ja ja parit seinät ja lattiat. Ihanan värikkäit ä ja tykästyin ainakin siihen tee/kahvi koristese ttiin, sekä uuteen värikkääs een ruukkuun.
Ja tosiaan se vaatesett i oli joku ysärivaat esetti, mutta ne vaatteet, sekä niiden värit näytti siltä, et jos niitä joutuu pitkäänki n kattomaan niin silmät menee. Kauheesti neonvärej ä ja mun makuun ihan liikaa pinkkiä. Sori, en pidä pinkistä ihan niin paljon.

 6 
 : Toukokuu 29, 2021, 05:09:29 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Nekku
Mä vähän yllätyin kun huomasin Originiss a nuo 5€ kitit. Olin että jaa, taas uusi lisäosa tyyppi, mutta vaikuttiv at kyllä mielenkii ntoisilta , mahtavatk ohan sisältää kuinka paljon tavaraa?

En oo viimeisim piä päivityks iä päässyt näkemään, niiden takia ois jo ihan kiintoisa a asentaa nelonen. Kattoo jos joku päivä innostuis .

Tuosta lehmäkasv in juustokak usta, niin nostiko juustokak ku nelosessa kin kaksosten mahdollis uutta kuten kakkosess a? Tuli jotenkin randomist i mieleen. XD

Kunpa pelaajat aloittas jonkun hetkellis en lakon EA:lle. Että ennen ei pelata kun oottee ees yrittäny parhaanne bugien korjaamis eksi. Aika moni varmaan ajattelee, että ei niille bugeille mitään voi, ja vaan jatkaa pelin osien keräämist ä. Ja EA voi huoletta rahastaa. ):

 7 
 : Toukokuu 29, 2021, 04:20:53 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Hei Nekku! :D

Ihana nähdä vähän muitakin täällä, kun yleensä täällä ei ole muita kuin rekkautum attomia/kirjautumattomia vieraita vaan paikalla. Jestas että mun alaselkä tykkäs huonoo pyykkituv asta tänään. Tai lähinnä pyykkikor in kantamise sta, nyt pitää vähän aikaa hengähtää ennen kuin häippään kauppaan hakees maitoa.
Ai joo ja peliin tuli taas uus patch. Sen mukana tais tulla jotain juttuja hiuksiin ja jotain uusia juttuja siminluon tiin yleensäki n, siis että voi vielä enemmän tarkentaa (tai sotkea) simin ominaisuu ksia. Lisäksi olin kattovina ni että uusia asujakin ois tullu, mut en oo varma. Näen sen sitten. Vielä en oo päivittän y peliä, kun jo huomasin että mm T.O.O.L ja pari muuta modia aiheuttaa ongelmia uuden patchin asennukse n jäljiltä. Tosin mulla ei kyllä oo T.O.O.L:ia. Useamman tavarariv in mahdollis tava modi kylläkin ja sitten blurrin esto, sekä joitain traitteja . Mutta aattelin hetken oottaa, josko EA:lla (juu tiedän, on toiveajat telua)saisivat tämäkin korjattua ja jos ei niin ootan uutta S4S ohjelmaa, että voin taas korjailla kaikkea.
Eli siis tosiaan niitä bugeja tällä kertaa on siminluon nissa, joko simit ei näy tai peli herjaa ja EA:n uusien hiusvärie n kanssa hampaat takkuaa. Kun ei, niin ei EA ei näköjään vieläkään oo oppinu että ne ne uudet jutut pitää testata paitsi peruspeli n kanssa, niin myös yhdessä muiden lisäosien/settien/kittien/packien kanssa, koska peruspeli ssä kumminkin on ihan eri jutut jos pelaa ilman lisäjuttu ja. Ne muiden osien isompien ja pienempie n tuomat hommat pitäs aina huomioida . Luulis sen olevan jo perusasia, mut ei kai sit ainakaan EA:lla.

Itse oon nyt vaihteeks i pelannut vähän vähemmän, mutta LC perheeni on onnistunu t haalimaan kasaan sen verran rahaa, että muoksin heidän asuntonsa vähän toimivamm aksi yksiköksi . Lisäksi Visan kasvihuon eessa alkaa loppua tila, kun hän on saanut niin monta uutta kasvia sinne. Osa tuli elonkorju ujuhlan aikana, kun sillon tulee aina niitä creepyjä puutarhat onttuja haahuilem aan tontille. Lisäksi Visalla on lemmikkin ä lehmäkasv i, joka on jo pari kertaa yrittänyt syödä Lanan. Onneksi Lana ei ole kuollut, mutta ns mehut on imetty kuiviin ja hän on ollut siitä vähän kärtty.
Simit ei vaan osaa näköjään olla himoitsem asta sitä lehmäkasv in juustokak kua. :D

 8 
 : Toukokuu 29, 2021, 03:57:20 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Nekku
Moi! Oma hiljaisuu teni ehkä johtuu muidenkin hiljaisuu desta. XD

Sims rintamall e kuuluu hyvää! Postissa on tulossa mulle Sims 3 Iltahuvit ja Luksusluk aali, toivottav asti tulevat jo maantaina . Sain myös rekisterö ityä mun pelit Sims 3 sivustoll e, ja sain peräti 10 000 Simpoints ia. Ostin sitten 4 maailmaa peräti peliini. :D

Kiva kuulla Yava kuulumisi a. Mulla ei oo nelonen nyt asennettu na koneelle, ku tykkään vaan kolmosest a. Yks päivä kyllä yritin asentaa nelosta, mutta ei kärsiväll isyys riittäny. XD

Kolmosess a pelailen Midnight Hollowiss a, josta on tullu mun lempi maailma. Perheenä on Olivia Vainajala sekä Hermo Koehenkil ö. Olivia hankki miehen Kiinasta ja lukitsi sen sitten makuuhuon eeseen, johon miesparka kuoli nälkään. Uusi hautakivi koristaa Olivian pihaa. Seuraava uhri on näköpiiri ssä. Saa nähä pääseekö Olivia Kuoleman kanssa taas juttuun. Samalla Olivia yrittää saada itselleen ikuisen elämän, käytti jo lampun hengen kykyjä hyödyksee n. Hermo on sisäoppil aitoksess a, ja päästyään sieltä harjoitta a logiikkaa ja tiedettä. Hän näkee äitinsä toimet rikkomuks ena luontoa vastaan, joten saa nähdä miten perheen elämä jatkuu. Ja kaksi kissaakin hankin heille piristämä än peluuta.

 9 
 : Toukokuu 27, 2021, 01:59:36 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Hei, onhan täällä jonkinlai sta elämää sentään. :D

No joo lisää päivityks iä tullut jne ja mulla on vähän noi kerrossän gyt jostain syystä temppuill u samoin se jos laittaa simit tutustuma an, niin se homma ei tunnu etenevän vaan katkeaa tylysti kesken. Liekö EA:n typerehti mis tiimi taas tehnyt uusia bugeja, vanhoja korjatess aan.
Tuoreimma n Kitin tosin hankin, koska siinä näytti olevan sisustuks ellisesti ihan kelvollis ia kamppeita, eikä hintakaan ole paha. Sais se tosin olla 99 senttiä halvempi kuin mitä se on nyt. Tai laittaisi vat tasahinna n, mua ärsyttää toi yhden sentin pois nyppäsy ihan riivatust i.

Muuten mitä tänne muille kuuluu? Lienette kiireisiä tms, kun foorumill a on hiljaisem paa kuin hautausma alla. Tosin jos hiljasuus johtuu siitä, että foorumi jökkii (vaihteeks i) niin sitten ymmärrän syyn. Mutta noin muuten en. Ai joo, mutta mullahan ei ole elämää, kuten muilla yleensä.
Mulla on nuo mun mainitut kasari simit yhä tallessa, mutta olen tässä välissä pelannut muillakin perheillä ja lisäksi alointin (pariin kertaanki n itseasias sa) lc-perheen. Nyt viimesimm än aloitin miessimil lä, kun aiemmat aloitin naissimil lä. Eli aloittaja on Visa Kasvio. Hän on nyt naimisiss a Lanan kanssa (Lana löytyy yliopisto alueelta).
Lisäksi Visa ja Lana kävivät uusimassa avioliitt ovalansa Romantiik kafestare illa. Tämä pari itseasias sa menikin jo edellisil lä Romantiik kafestare illa naimisiin . Ihan tarkkaan en muista, että miten ja missä ensitapaa minen tapahtui, kun laitoin simini käymään aika monessaki n paikassa, ennen kuin löysin sopivan morsian ehdokkaan, eli Lanan. Mutta suhde eteni vähän lämpimämm äksi Pipsan bubissa ja sitten tosiaan Romantiik kafestare illa, jota käytin ihan tarkoituk sella hyödyksi. Suosittel en muillekin, jos on muuten vaikeuksi a saada haluamaan sa pariskunt aa yhteen pelissä. :)
Visa on puutarhau ransa huipulla (ainakin oletan niin, koska ylenemist ehtäviä ei varsinais esti ole, vaan ainoastaa n yksi perusteht ävä). Lana taas oli minun yllätykse kseni opetusura lla ja aika pitkälle jo edennyt, mutta kovalla työllä hänkin on edennyt aika korkeaan asemaan. Ja ylennykse t tosiaan kelpaavat erittäin hyvin Lanalle, sillä yksi hänen ominaisuu ksistaan on kunnianhi moinen. Tosin hänen elämäntoi veensa on olla tietotekn iikka hommissa, joten jos ja kun saan hänet hänen uransa huipulle ni vaihdan hänet sitten tietokone alalle töihin. Ties vaikka Lana pääsis suoraan pari ylennystä ylemmäksi .:)
Niin ja tosiaan heillä on 3 lasta, Lilja (vanhin), Otso (keskimmäi nen) ja Ruusu (nuorimmai nen), joista Ruusu tosiaan viimeisim pänä kasvoi taaperost a lapseksi ja Visa itse kasvoi nuoresta aikuisest a aikuiseks i. :)

 10 
 : Toukokuu 18, 2021, 08:41:24 ip 
Aloittaja Yavannah - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Hei Cherrysam a, Mimosa näyttää tosi kauniilta ja hyvältä. Itseasias sa nuo vihreät hiukset näyttävät todella hyviltä ja tosi pirteiltä . Kiva nähdä kun joku uskaltaa tehdä noinkin erilaisia simejä. Itse laikuutta ni pysyn suht perussime issä. Lookalike simejä ei lasketa.
Mutta sinun simisi vaikuttaa upealta ja hänellä näyttää menevän hyvin. Mitä ilmeisimm in on ns pullat uunissa. :D

Itse olen lähiaikoi na pelaillut Jonathan Hyde lookalike similläni ja hänellä menee pelissä hyvin, kuin myös (toivottav asti ainakin) tosielämä ssäänkin.
Mutta takaisin peliin. Hän sai tällaisen ilmoituks en:

Ja kyllä hän päätti osallistu a Simmu Gaalaan.


Hän itseasias sa voitti Simmu Gaalan pääpystin . Toki hänellä oli jo ennestään kaksi muuta pystiä, jotka hän oli voittanut muutamass a edellises sä Simmu Gaalassa, mutta ne olivat aika vähäisiä tähän verrattun a. Nimittäin tämä päävoitto pysti on kultainen .
Tuo kaunotar hänen mukanaan on itseasias sa hänen tyttärens ä Georgia, joka lähti isänsä mukaan. Itse asiassa Georgia itse on nyt tuossa eilen pelatessa ni tehnyt yhtä hyvän elokuvasu orituksen ja hänetkin on nimetty Simmu Gaala ehdokkaak si. Saa nähdä, että saisiko hänkin samanlais en pystin kuin isänsäkin . :)
JH ja hänen vaimonsa, ooppera laulaja Isobel. Pidän tuosta Sifixin upeasta juhla-asusta, se pukee oikein hyvin Isobelia. :)
Tässä taannoin kuuntelin musiikkia Titanic elokuvast a ja sitten katsoinki n itse elokuvan (mukava melkein 3h maratoni) ja sain inspiraat ion ottaa JH:sta ja Isobelist a Titanic aiheisia kuvia.


Sitten sainkin idean (okei aika vanha idea jo ja minun on pitänyt tehdä tämä jo aikoja sitten, mutta ei muka ollut aikaa tms) ottaa heistä Phantom of the Opera kuvia. Itseasias sa he ovat oikeassa tosi elämässä jossain välissä (taisi tosin olla jotkin heidän omat yksityis pippalot, enkä tosiaan muista että mistä ja milloin luin) vetäistä duettona juurikin Phantom of the Opera musikaali n tunnetuim an kappaleen . Siis se missä Phantom ilmaantuu pukeutumi shuoneese en, jossa Christine on yksin.Ai niin, tein (vain photosop + leikkaa-liimaa menetelmä) peliin Occido Lumen opuksen, jotta The Strain simeillän i olisi Vampyyrei tä pelottava hopeinen opus, jossa on (kai?) ohjeita miten tuhota vampyyrei ta.


Joo tässä ovat ihan ihmisinä Barbaran ja Strickler in adoptoima t (ja sitä ennen Not Enriquen ja Gnome Chompskyn pelastama t) pikku Walter ja pikku Nomura. :D
Strickler in Golffari- ja Bad Boy look. Tuo sateenvar jo ei ole minun lisäyksen i. Hän itse (pelin toimesta, joku automaatt ijuttu jos simi on hankkinut itselleen sontsan) vetäisi sen esiin, kun alkoi sataa. Juu, minulla on Vuodenaja t lisäri.
Jim, sekä toisessa kuvassa Jim ja Claire viettämäs sä laatuaika a. :D


Walterin ja Barbaran kaksoisty töt Cassandra ja Carrietta . Juu aloitin tuossa jo viimevuod en puolella tämän perheen ihan alusta, kun koko homma alkoi jökkiä ja tökkiä. Oletan että alkoi kaikkien päivityks ien ja pitkän pelaamise n vuoksi vanha versio mennä aika bugiseksi . Joten toki myös Walterin ja Barbaran rakkausta rina meni uusiksi, siis rakastune itahan he jo olivat, mutta joitain asitoita tein uusiksi. Ja useimmite n Walter pysyy peikkohah mossaa, koska itse sarjahan päättyi (spinoffit yms ovat oma lisänsä) niin ettei hän voi enää olla ihmishahm ossa, sattunees ta syystä.

Ja huom, halusin että he olisivat saaneet vain yhden lapsen, mutta peli pääsi yllättämä ä ja nyt heillä sitten on kaksoset. :D

Sivuja: [1] 2 3 ... 10