Simskorpi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

SMF - Just Installed!

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : Lokakuu 20, 2021, 10:59:08 ip 
Aloittaja Yavannah - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Helou!! Jokos täällä ollaan Halloween tunnelmis sa? Vai onks täällä elämää lainkaan? Ai joo ja sori mahdollin en tupla ja tripla postailu, mutta eipä tähänkään ketjuun oo tullu mitään uutta sitten Elokuun lopun.

Mutta tässä vähän Halloween teemaisia kuvia. :)


Eldritch ja Coco Tangon pyörteiss ä. Cocon asu löytyy TSR:stä, tekijältä Sifix. :)


Henry McCauley soittamas sa pianoa.


Kathryn McCauley halloween tunnelmis sa. Asu on Sentaten käsialaa ja löytyy hänen patreonis taan. Tosin jos joku ei jaksa odottaa kuun loppuun, jolloin ko setti tulee ilmaiseks i jakoon, niin pistä yskäriä, niin minä pistän linkin. :)


Stephen Dark, joka joutui vihaisen (tai kahjon) kanin runnomaks i. Tämä muuten löytyy simin valikosta, kun käyttää testingch eatsia ja tuli tuon Maalaisel ämää packin mukana. :)


Kay Banner. Hän kokeili Kammottav aa Rituaalia, mutta se ei onnistunu tkaan ihan halutulla tavalla, joten hän oli sitten nelisen sim tuntia luurankon a. Tosin hassusti tuossa asussa on edelleen olevinaan rinnat. Simien ihmeellis yyksiä.
Ja nämä ominaisuu det tulivat, kuten LuuLiisak in Yliluonno llista kamaa stuff setistä. Ai niin ja Kay on Katrhynin sisar, joskin hän otti miehensä John Bannerin sukunimen mennessää n naimisiin . :)
Henry ja hänen tyttärens ä Rosanna.

 2 
 : Syyskuu 04, 2021, 01:57:11 ip 
Aloittaja Yavannah - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Hei vaan kaikille pitkästä aikaa. :) Muistin tämänkin jostakin ja ajattelin, että voisiko sitä kokeilla uudelleen, siis jos ketään huvittais i liittyä mukaan. Ajattelin siksikin nyt sims/tontti tiedostoj en jakamisen luulisi olevan helpompaa kuin kakkosen aikaan.

Ja joo, on vähän tyhmästi nimetty, mutta kun en haasteen alkuperäi stä nimeä muistanut millään. Ja tätä kokeiltii n joskus radolan aikoihin, muistaaks eni minä senkin aloitin ja aloittaja simi oli Otso Mäntyniem i ja lopulta se simi joka jatkoi, ei ollut tavalline n simi, vaan aliensim, jonka Otso sai. Muistaaks eni nimeltään Aatos.
Eli kiinnosta isiko ketään yrittää tällaista, olisi vähän jotain muuta kuin perus legacy. Toki vaikeuksi a voi tulla, kun mulla on lähes kaikki lisäosat, setit, packit ja kitit, paitsi yksi vaatteita sisältäny t kit.
Laitoin tähän nyt noi et miten tota pitäs pelata ja pahoittel ut jos toi on vähän sekava, mutta en itsekään täysin muistanut haasteen sääntöjä ja juttuja ja jouduin aika pitkälle muistelem aan ja vähän soveltama an, kun TS4 kumminkin on vähän erilainen kuin TS2 peli.
Mutta lukekaa ja kertokaa mielipite enne. Olisin halukas saamaan mielipite itänne. :)


Pelataan yhdessä Legacy haaste

Eli ideana on pelata useamman pelaajan kesken yhtä sukua ikäänkuin legacy haasteena . Toki niin, että jokaisell a on ns taiteelli nen vapaus ja aina kun simi siirtyy seuraaval le pelaajall e se lähetetää n ilman ladattuja cc:tä, toki jokainen saa omiaan käyttää ja ainoastaa n defaultit tekevät poikkeuks en, vaikkeivä t nekään tule mukana, vaan tilalle vaihtuu kunkin pelaajan omat defaultit tai pelin omat genetiika t/asut jne.

Sukupolvi en määrä taas voi mennä sen mukaan kuinka monta pelaajaa on haasteess a mukana tai sitten yhteisest i sovitaan tietty määrä vaikka se perintein en kymmenen sukupolve a tai sitten pelataan niin kauan, kuin intoa ja pelaajia riittää.

Eli luodaan aluksi yksi simi, sukupuole lla ja sukupuoli sella suuntauks ella ei väliä niin kauan kuin simi saa geneettis iä jälkeläis iä.
Aloittaja ikä voisi olla teini-nuori aikuinen tai aikuinen.
Simi kannattaa tienkin olla perus sim, mutta toki voi olla erikoissi m (alien/noita/vampyyri/merenneito) jos niin pelaajien kesken sovitaan ja jos muillakin pelaajill a on erikoissi mit vaativat lisäosat (Duunipäiv ä/Noituuksia/Unelmasaaret/Vampyyrit) hankittui na. Jos ei, niin sitten pysytään perussimi ssä ja sille voi vaikka kehittää jotankin jonka pitää periytyä hänen jälkeläis illeen. Silmien väri tms.

Ja jotta tämä pysyisi vähän mielenkii ntoisena, niin kuten alussa jo mainitsin, niin pelaajill a on ns taiteelli nen vapaus ja jokainen saisi luoda omaan sukupolve ensa jonkinlai sta tarinaaki n niin halutessa an. Toki saa olla ilmankin tarinaa, se on jokaisen päätös.

Kun pelattava n sukupolve n sim on löytänyt puolison ja saanut lapsia, niin lasten kasvettua teineiksi, voidaan tehdä valinta siitä, kuka lapsista pääsee jatkamaan sukua. Siitä voidaan tehdä vaikka ns äänestys kaikkien pelaajien ja miksei tarinaa seuraavie n kesken ja eniten ääniä saanut teini siirtyy seuraaval le pelaajall e. Tosin mietin tässä, että voisiko koko perheenki n siirtää samalla vaivalla, niin simin muistot eivät katoaisi, mutta sekin lienee sovittavi ssa pelaajien kesken.

Ja tosiaan pelaamien pisteytyk sineen (jos nyt haluaa pisteitä laskea) menisi ihan perustava nlaatuise n legacy haasteen sääntöjen mukaisest i. Eli aluksi sopiva summa, että simi pääsee muuttamaa n sopivalle tontille ja saa edes perusasia t hankittua . Toki jos on yliopisto, niin voi aloittaa yliopisto sta ja sitten sen suoritett ua muuttaa asumaan haluamall een tontille tai jos haluaa extreme aloitukse n niin simi tontille ja vain välttämät ön, rahat nollaan ja tontti ominaisuu deksi kantoalue en ulkopuole lla. Ja simi voi poistaa tämän ominaisuu den vasta kun hän on saanut vaikkapa tietyn määrän taitopist eitä kätevyyde ssä, sekä rahaa tietyn summan.

Niin ja simit saavat mennä naimisiin vain pelin ei-pelattavien simien kanssa (suosittel en olemaan kokeilema tta onnea Rouva Kurjenkau lan kanssa, hän ei ole kovin romanttin en luonne ja hän on erityisen hanakka lyömään käsilauku llaan), mutta valmisper heiden simien kanssa tehdyt lapset voisivat olla sallittuj a, mutta että valmisper heiden simit eivät saa muuttaa haastesim in tontille, eikä haastesim saa muuttaa heidän tonteille en. Tekemisis sä saa toki olla, riippuen toki siitä millainen tavoite haastesim illä on.

Jokaisell a pelaajall a on tietysti suuri vapaus pukea ja meikata sim oman mieleisek seen omalla pelivuoro llaan, mutta simille ennen lähettämi stä laitetut luonteenp iirteet ja tavoittee t, sekä geneettis et ominaisuu det (silmien, ihon ja hiuksien värit) on pidettävä . Toki tämä senkin mukaan, mitä lisäosia, settejä, packeja ja mahdollis ia ladattuja jne itsekulla kin on käytössää n.

Ja jos käyttää jotain erityisiä modeja, niin niistä olisi toki suotava mainita muillekin pelaajill e, jotteivät ihmettle miksi joitain asioita voi tai ei voi tehdä omassa pelissä.

Ai niin ja mietin sellaista kin, että tarvittae ssahan myös tontin voisi jakaa joko Zip/Rar-tiedostoksi pakattuna (mitä kautta haluaakin jakaa, simsfiles hare, dropbox jne) tai gallerian kautta. Galleria voisi olla se helpoin ja suorin. Joskin ymmärrän täysin jos joku ei ole halukas jakamaan omaa gallerian imeään/nimimerkkiään kaikille muille.

Ja haaste on tehty/valmis, kun sovittu sukupolvi määrä on saavutett u. Siihen asti on tarkoitus pitää hauskaa. Yleensä ottaen legacy haasteen mukaan huijausko odit on kielletty jä, mutta joissain tapauksis sa ne voidaan sallia. Vähintään kin alussa, kun on tarkoitus saada sim halutulle tontille ja vähennett yä rahaa, kun kaikki välttämät ön on hankittu.

Ehdotan käyttämää n valmiiksi tyhjää tonttia. Tosin New Crestin isoimman tontin käytössä on muistetta va se, että se saattaa pitkän käytön jälkeen alkaa pahasti bugittama an, että omalla vastuulla nne asutatte siminne sinne.

Ja sim saa toki seikkaill a tonttinsa ulkopuole lla, käydä festareil la ja yhteisöto nteilla, muutenhan simin olisi mahdotont a kohdata mahdollis ia puolisoeh dokkaita. Jokainen saa päättää itse, nappaako matkustuk sesta rahaa pois similtään vai ei.

Lomalle (lomatonte ille, jos teillä on ne lisäosat käytössän ne) simi voi mennä vasta kun rahaa on riittäväs ti ja hänellä on mielellää n tietysti töitäkin, sekä suht kunnollin en talo missä asua.


Eli ei muuta kuin iloisia pelihetki ä kaikille. :)

 3 
 : Elokuu 31, 2021, 01:39:38 ip 
Aloittaja Yavannah - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Tänne mukavia nostalgis ia muistoja menneistä asioista. Ei väliä vaikka ois vaan parin vuoden takaa tai parin kymmenen vuoden takaa.

Näin juuri tuoreimma n (ei vielä jaossa tosin) Sifixin tekemän asun, jota odotan, että saisin kokoelmii ni. Tuosta asusta tuli äkkiä mieleeni Villemo ja Jääkansan tarina, mistä taas tuli mieleeni Terhenin tekemä The Sims 2 versio siitä.
Muistan, että jäi niihin kirjoihin, missä Villemo oli jo saanut Ulvehdini n ns paremmall e puolelle ja Ulvehdin palasi naisensa luokse tai oli ainakin palaamass a. Muistaaks eni Ulvehdin oli onnistunu t saattamaa n tämän naisen raskaaksi, joskaan ei naisen itsensä suostumuk sella.
Harmittaa sinänsä, kun tuota Terhenin tarinaa ei enää löydy mistään. Hän on oman tilinsä (oli muistaaks eni livejourn al tms) minne hän oli Jääkansan tarinaa tehnyt, tyhjentän yt. Todella harmi, sillä ne kuvat olivat hienoja ja hyvin tehtyjä sen aikaisill a jutuilla ja hirstoria llisilla asuilla, mitä tuolloin löytyi The Sims 2:seen.
Nythän TS2:seenkin löytyy todella mahtava määrä upeita erilaisia historial lisia asuja mm PlumbBobK eepin, mod the simsin ja muutaman muun sivuston/blogin kautta. :)

Muistaako kukaan muu Terheniä ja Jääkansan tarinaa?

Ja Terhen, jos olet siellä jossain, tule tänne Simskorpe en moikkaama an meitä. :)

 4 
 : Elokuu 29, 2021, 02:04:50 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
No niin, mulla on nyt tuo lisäri ja jopa Rouva Kurjenkau la kohdattu. Nyt vaan odotan milloin pelissä olisi seuraavat romantiik kafestari t, sillä haluan nähdä, mitenköhä n Rouva niihin reagoi, kun jo pussaamin en (jopa naimisiss a olevan pariskunn an toimesta), hänen kauppapuo tinsa edessä, hänen näköpiiri ssään aiheuttaa ikävän koulutush etken käsilauku n kera.
Mutta noin muuten, tämä lisäri vaikuttaa yllättävä n mielenkii ntoiselta , vaikka alkuun näytti että olis aika meh. Mutta lehmät, kanat ja alpakat tuntuvat aika kivoilta.  Tarvitsev at aikataval la hoitoa tosin. Ai joo ja uusia kasvejaki n tuli. Ei pelkästää n meloneita, kurpitsoi ta, munakoiso ja ja jättisien iä, vaan myös vadelmia ja suklaamar joja. :D
Miksi suklaamar ja, miksei voinut ihan suoraan olla kaakaopuu ja samaan syssyyn kahvipens as(puu, vai mikä hitto se papukasvi onkaan).
Toinen mikä tuosta lisäristä tuli vahvasti mieleen, oli Hobittila, vaikkei uudessa naapurust ossa ollutkaan hobbitin koloja, saati hobbittej a. Mutta nimet olivat kovin samansoin tuisia. Vielä ei ole kävellyt vastaan simiä, jonka nimi olisi ollut Frodo, Bilbo, Pippin tai Merry. :D
Ja mä muuten lisäsin jo tonne kuvaketju un kuvia niin uuden lisäosan mukana tulleista eläimistä (vanhojaki n lemmikkej ä siellä vilahtele e), sekä tietysti arvoisast a eh.. Rouva Kurjenkau lasta suorassa toiminass a laukkunsa kera. :D

 5 
 : Elokuu 29, 2021, 01:57:26 ip 
Aloittaja Yavannah - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
No niin, tulin hankkinee ksi nyt sen Maalaisel ämää lisä-osan ja se vaikuttaa itseasias sa huomattav asti mielenkii ntoisemma lta kuin aluksi luulin. Ai niin ja jätti meloneide n, munakoiso jen, sienien ja kurpitsoj en lisäksi, muita uusia kasveja ovat, suklaamar jat ja vadelmat. :D
Sitä en huomannut vielä, että tuliko tuon mukana myös viljaa. Mutta ainakin simit voivat nyt ostaa jauhoja. Ai niin ja jos heillä on lehmä, alpakka ja kanoja, niin sitten saavat, lihaa, maitoa, villaa ja kananmuni a. :) Ai niin ja uudessa naapurust ossa asuu villinä söpöjä pupuja ja kettuja. :)
Mutta Kumpulan kylässä asuu myös vähemmän ihastutta va Rouva Elviira Kurjenkau la ja hänen serkkunsa Eliisa, joka on huomattav asti mukavampi kuin Elviira. Nuohan siis ovat englannik si Agnes ja Agatha Crumblebo ttom.


Walter ja Barbara innostuiv at hieman pussailem aan juuri Rouva Kurjenkau lan pikkuputi ikin edessä ja rouvan itsensä nähden, mistä Rouva ei tietystik ään pitänyt vaan tapansa mukaan, suuttui.


Ensin saarnasi/huusi jotakin Waltteril le (kauhealla Karen äänellä (tiedätte Karenit reddit tarinoist a)), kättään heristell en.Ja sitten tuli laukusta. Mitähän Rouva Kurjenkau la laittaa laukkuuns a, tiilisiki viäkö? Sillä se vaikutti aika painavalt a ja tuntui sattuvan. Mutta Barbarall a tuntui olevan vain hauskaa. Kenties hän oli hieman vahingoni loinen jostakin. :D
Barbara ja Walter, sekä heidän Daisy lehmänsä, sekä sen lähellä ihmettele vät Rocky kukko ja kana nimeltä Ginger. Juu nimesin tahallise n tarkoituk sella nuo linnut Kananlent o elokuvanm ukaisesti . :D


Heidän kukkonsa Rocky ja kissaneit i Pixie, jonka näemmä tarvitsi mennä käpälöimä än kananrehu kasaa. :)


Ensimmäin en ihan omien kanojen saama tipu, Frederick tai tuttavall simmin Fred.


Walterin ja Barbaran uusi talo, uudessa naapurust ossa.


Ja viimeisek si kuva vielä tämän perheen vanhasta talossa. Perheen nuorison läksyjenl ukuhetki, jonka päätteeks i tarjolla on uusi ruokalaji, Yorkshire pudding. Juu uusi ruokalaji, joka tuli uuden lisärin mukana, kuten myös mustikka ja vadelmapi irakat, lihapiira kka ja lihaperun alaatikko . Jos en ihan väärin muista. :)

 6 
 : Heinäkuu 09, 2021, 02:46:46 ip 
Aloittaja Yavannah - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Sori. Taas spämmin tänne... Siis jos tää suvaitsee toimia, kun tuntuu että koko foorumi on pidemmän aikaa ollut vähän hitaanlai nen. Mutta itse asiaan.
Olen taas pitkästä aikaa pelannut Trollhunt ers perheellä ni, koskapa nyt kun on ihan varmaa että Jonathan Hyde tosiaan on mukana Trollhunt ers The Rice Of Titans elokuvass a, mikä tarkoitta a, että Strickler on palannut, eikä vain taka-alalle koristeek si. :D
Lisäksi (vaikken sitä sarjaa aktiivise sti katsokaan, mutta tumblriss a törmään spoilerei hin) inspiroid uin myös Miraculou s sarjasta, kun AleNikSimmer on tehnyt aivan mahtavia asuja simeille ko sarjasta. Toki sitten ihastuin (kuinka ollakaan) Gabriel&Nathalie paritukse en, joten puin Walterin ja Barbaran teeman mukaisest i. :D
Vähän ko. elokuvan Trailerin innoittam ia kuvia
Pari romanttis empaa kuvaa. Mä vain niin tykkään tästä pariskunn asta. :)


Tumblriss a joku heitti, että Strickler illä voisi olla korkkarit, joten toki piti sitten tällainen kin kuva ottaa. XD Eli pelkkää hassuttel ua. Älkää peljätkö, Walter ei kulje korkkarei ssa noin muuten. :D


Tuossa siis Gabriel&Nathalie (Hawkmoth&Mayura) muoksittu na vähän Walterill e ja Barbarall e.

Sitten tulin katsoneek si Salaiset Kansiot sarjaa ja inspiroid uin siitäkin, joten nyt on vähän X-Files teemainen tarinanty nkä Trollhunt ersista tehtynä. :D


Eli Mulder ja Scully tutkivat outoja tapahtumi a Arcadiass a, mistä Barbara ja Walter eivät ole erityisen mielissää n. Myöhemmin kaksikko tulee vierailul le Barbaran ja Walterin kotiin, missä asiat sujuu ensin kohtalais en hyvin, mutta sitten jostain syystä Scully alkoi vikittele mään Walteria.
Juu teki ihan itsestään, eli en laittanut sitä käskyä. Varsinkaa n kun Scully ja Mulder olivat vieraina ja sillä hetkellä ns ei pelattavi na, eli ei minun kontrolli ssa. Ja Scully oli muuten se joka teki aloitteen, ei Walter. Toki Barbara sai tietää (tai leikitään näin) ja huusi asiasta Walterill e. Pientä draamaa vain. Oikeasti nuo kaksi on hyvissä väleissä. :D

Lopuksi Walter ja Barbara kävivät romanttis ella lomalla Sulanissa .
Jotenkin tuo vesiputou s vaan on niin kaunis ja romanttin en. :)


Walter leikkimäs sä Carrietta n kanssa.


Cassandra n ja Carrietta n syntymäpä ivät. Ja tuo sateenkaa rihomma tuossa kakussa on itseasias sa uudelleen värjäys tuohon kakkuun. Latasin sen koska se näytti hyvältä ja koska Pride. :)

 7 
 : Kesäkuu 14, 2021, 01:16:33 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Nekku
No muistanha n minä sen käsilaukk ua heiluttav an rouvan traileris ta, mutten älynnyt että se on Kurjenkau la! Ihan mahtavaa. Saa nähdä kuinka paljon saa kaaosta aikaan. XD

 8 
 : Kesäkuu 11, 2021, 01:42:01 ap 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Yavannah
Itse saattaisi nkin ehkä hankkia tuon, mutta taidan odottaa, että tulee ensin alennukse en. Ai muuten huomasitk os että Rouva Kurjenkau la teki paluun. :D Mä oikein innolla ootan että millaista kaaosta Kurjenkau la saa aikaiseks i kaupunkie lämää lisärin Romantiik ka Festareil la. XD
Ai kauheeta, kuvittele n jo nyt kuinka rakastunu t pari on menossa naimisiin festarin hääkaaren alla ja on just pussaamas sa kun Rouva Kurjenkau la tulis paikalle ja lätäsis laukulla päin näköä. Että ei julkisell a paikalla saa pussata! Muistanet te miten hän reagoi romanttis een toimintaa n julkisill a paikoilla The Sims 2:sessa. XD
Ja näköjään uusia kasvejaki n näyttäs tulevan tuon lisärin mukana, jos en väärin kattonu. Nimittäin vesimelon i, munakoiso ja kurpitsa ainakin. :D

 9 
 : Kesäkuu 10, 2021, 08:53:46 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Nekku
Mietteitä tulevasta lisäosast a. Hevosia ei tainnut traileris sa näkyä. Aika hyvältä vaikuttaa nelosen muuhun sisältöön verrattun a, mutta en itse tule hankkimaa n ku peli ei toimi kunnolla. Tällaista monet ovat odottanee t Simsiin jo ties kuinka kauan. Harmittaa että tämänkin olisi voinut yhdistää Lemmikkei hin ja siihen maalaiske ittiö kitiin, silloin 40€ olisi jo ihan kohtuulli nen. No, EA on EA.

 10 
 : Toukokuu 31, 2021, 08:56:41 ip 
Aloittaja Nekku - Uusin viesti kirjoittanut Nekku
Päätin nyt laittaa nelosen asentumaa n koneelle, saa nähdä miten toimii. En kestä jos joudun taas kärsimään iki-ihanasta aika ongelmast a.

En kyllä varmaan tulee enää hankkimaa n mitään neloseen, kun ei tule sitä enää niin hirveästi pelattua. Onpahan nuo tärkeimmä t lisärit hankittun a. Jos Sims 5 tulee ja se yhtään kiinnosta a, niin hankin siihen vain tärkeimmä t lisärit. En kestä enää tätä saman pelin ja lisärien hankintaa uudelleen ja uudelleen .

Yava, itse en ole latailija, mutta voin kyllä ymmärtää ärsyyntyn eisyyden noiden toimivuud en kanssa. Toivottav asti asia korjaantu u!

Saapas nähdä mitä kaikkea neloseen on tullu päivityst en muodossa. Milloinko han oon pelannu sitä viimeks.. .

Sivuja: [1] 2 3 ... 10